Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.09.2010, 00:46
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Generalnie zaskoczyłeś mnie tą prośbą.

.
Ale że gw lansuje współwinę to jest oczywiste, ja osobiście o czym dobrze wiesz, mam podobny pogląd ale to nie ma niczego wspólnego z tym że gw tak piszę.Mi chodzi tylko o odpowiedzialność za słowo - czym innym jest pogląd że Lech Kaczyński miał swój udział w tej katastrofie a czym innym (jak sugerował to Mahazel888) obarczenie go w 100% za tą katastrofę.Do tego tylko się odniosłem.Można jechać po gw ale ona nigdy nie lansowała poglądu że' Kaczor' i tylko' Kaczor'.

Jeśli piszesz o Gruzji że niby to bezpodstawny kop w jaja, to nie jest tak.Logika zdarzeń, poszlaki - nie można tego zbyć stwierdzeniem - nie ma nic wspólnego i tyle.Wydaje Ci się że gdyby było odwrotnie i to Tusk z ekipą rozbił by się, to nieprzychylne mu media, nie podkreślały by że jakiś czas wcześniej próbował on sterroryzować pilota, ośmieszył go i że potem doniósł na niego do prokuratury?Tylko dla tego że człowiek nie zgodził się na jakiś chory jego wymysł?

Nie ma podwójnych zasad i ja staram się to stosować, niezależnie czy opisuję tych do których mi bliżej czy tych do których mi dalej, bądź w ogóle dzielą mnie lata świetlne