Wyświetl pojedynczy post
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.09.2010, 00:21
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Jak już pozujesz na wielce obiektywnego(a nie wychodzi Ci to za bardzo)to może dasz mi linka do artykułu w gw, zwalającego 100% winy na Lecha Kaczyńskiego.W pakiecie poproszę też wypowiedź jakiegokolwiek posła PO(oczywiście oprócz Palikota) który prezentuje taką tezę.
A dlaczego oprócz Palikota? Przecież to jeden z wiceszefów partii (no, ale niech będzie - Niesiołowski.). Wyborcza? Nie chce mi się szukać, ale oni akurat mistrzowsko rozgrywali sprawę, bez rzucania oskarżeń tylko przypadkowego odpalania opisów 'jak to było w Gruzji'. Podobnie rozgrywali motyw z Wawelem - naczelny daje wpis, że gazeta nie będzie uczestniczyć w tej wojnie po... tygodniu frontowej walki. Przykłady można mnożyć.

Generalnie zaskoczyłeś mnie tą prośbą.

Cytat:
Ruscy po prostu nie wiedzieli że mają do czynienia z załogą kamikadze.Liczyli na zdrowy rozsądek - dostali 96 trupów.
Przykre.
Ale chyba nie dla nich. Nie dość, że państwo z wrogiego sojuszu wojskowego traci wszystkich ważniejszych dowódców, to jeszcze wobec nastroju pojednania i paniki ('żeby nie wyszło, że to nasi partnerzy Rosjanie są winni') minister spraw zagranicznych Rosji wizytuje naszych wszystkich ambasadorów. Stare dobre czasy, Kaśka byłaby dumna. No i MAK ponarzekać może, że rzekomo w państwie NATO wielki burdel w wojsku. No i rzecznik rządu RP przeprasza po rosyjsku za hieny cmentarne. Trudno o lepszą pointę
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 05.09.2010 o godz. 00:24.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011