Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.09.2010, 00:02
Mahazel888 napisał(a):Wyświetl post
Tak sie zastanawiam ile z Was Użytkowników tego forum wierzy w Gazetowowyborczo-PeOwska propagandę ze 100% to wina Kaczyńskiego ? .
Jak już pozujesz na wielce obiektywnego(a nie wychodzi Ci to za bardzo)to może dasz mi linka do artykułu w gw, zwalającego 100% winy na Lecha Kaczyńskiego.W pakiecie poproszę też wypowiedź jakiegokolwiek posła PO(oczywiście oprócz Palikota) który prezentuje taką tezę.

Wiem że nic takiego nie dostanę.

A co do całej sprawy z dużego już dystansu.Niestety cała ta katastrofa jest na tyle wielowątkowa że - generalizując - kto jakie ma poglądy, tak będzie na nią parzył.Dla nie znoszących PO, winny będzie Tusk i MON, dla AntyKaczystów - Kaczyński, dla wielbicieli teorii spiskowych - Ruscy.

O tyle szkoda że wszystko się znów rozmyje w pomyjach.3 prawdy, każdy będzie bronił swojej i atakował resztę
A ja jak to widzę.W zasadzie zmieniło się niewiele
Piloci(materiał dowodowy jest ogromny) - Lech+Błasik(poszlaki ale konkretne - pytanie czy tylko(w sumie aż) presja czy coś w gruzińskim stylu)) - MON(tu za wcześnie jeszcze na konkrety ale współwina wydaje się bezsprzeczna)
Ruscy? - mimo iż jestem rusofobem to na dziś nie widzę ich współwiny.Modny jest teraz pogląd - 'powinni zamknąć lotnisko', i po tym co się stało to zgadzam się z tym - powinni.Tyle że ci którzy tak teraz to podkreślają - gdyby Ruscy zamknęli to lotnisko, do dziś nawijali by o ogromnym skandalu.

Ruscy po prostu nie wiedzieli że mają do czynienia z załogą kamikadze.Liczyli na zdrowy rozsądek - dostali 96 trupów.
Przykre.