Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.09.2010, 18:04
bouli76 napisał(a):Wyświetl post
Dziwi mnie Twoja reakcja.
Czy jakby ktos napisal ze idzie na mecz np MU - Chelsea to tez bys mu zaproponowal rejestracje na forum MU albo Chelsea Pamietaj ze ludzie chodza na mecze nie tylko dlatego ze sa kibicami danej druzyny ale tez dlatego ze intersuja sie pilka a nie byli na jakims stadionie i chcieliby zobaczyc dany stadion/druzyne.

A to ile Lech ugra w LE jest wazne dla wszystkich klubow w polskiej lidze , takze dla naszej Wiselki.

W pucharach dla mnie nie ma znaczenia z jakiego miasta jest klub - liczy sie dobro polskiej pilki (punkty) - dobry wystep Lecha bedzie dobry dla naszej Wisly.

Uwierz mi ze potrafie uzywac google i jakbym potrzebowal to bym sam znalazl.
Widać nie potrafisz skoro tutaj jako kolejny "fan polskiej piłki" zaczynasz lać wodę o dobrze polskiej piłki jak Lech czy Legia odskakują nam finansowo itd

To forum Wisły a nie forum "Dobro polskiej piłki" - a ponadto po co chcesz brać koszulkę Wisły na mecz naszego wroga?

Rozumiem ze w UK jest normalne ze na meczu np. Chelsea-Barcelona siedzą sobie goście w koszulkach Tottenhamu, Arsenalu czy WHU obok kibiców Chelsea? Może tak jest, nie wiem, ale dla mnie to żenada.

Żałuje że napisałem bo zaraz zaczniesz lać wodę jak kolejni twoi poprzednicy których udało się spacyfikować. Przypominam to forum Wisły a nie "polskiej piłki" i tutaj wrogom (w tym Lechowi/Amice) życzy się jak najgorzej a przyjaciołom jak najlepiej.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując