Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.09.2010, 17:07
bouli76 napisał(a):Wyświetl post
A ja sie wybieram na City - Lech. Oczywiscie jesli bilety bede w rozsadnej cenie bo nie dam np. Ł100 zeby Amice zobaczyc ale polowe tej kwoty to moge wydac

Dla calej polskiej pilki bedzie dobrze jak lech cos ugra - bedzie wiecej punktow do rankingu w ktorym zawiele ich nie mamy wiec napewno na tym meczu bede kibicowal poznaniakom. Pewno nie siade z nimi na sektorze bo by mnie zaj... w mojej koszulce Wisly ale gdzies niedaleko pewno sie posadze.

A i ze mna na ten mecz wybiera sie paru chlopakow z Gdanska ktorzy od jakiegos czasu mieszkaja/pracuja w Blackpool.
Weź w ogóle się nie ośmieszaj i nie ubieraj koszulki Wisły na taki mecz! Chcesz (jak musisz) to idź i się tym nie chwal na Tym forum!

Znalazłem coś dla Ciebie, tam na pewno możesz sobie pogadać o dobru polskiej piłki

http://forum.wiaralecha.pl/
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując