Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.09.2010, 14:38
Cytat:
Ale gość chciał coś osiągnąć w słabej polskiej lidze,jakiś sukces ale zawsze jest to sukces. A teraz w zasadzie jest ale jakby go nie było, dodatkowo jak odejdzie to w zasadzie kończy przygodę z trenerką, bo kto go weźmie jak w Polsce sobie nie poradził?Z drugiej strony bierze kasę ale co mu z niej jak wie,że to mogą być ostatnie pieniądze jakie zarabia będąc trenerem. Gość jest w sytuacji bez wyjścia. Aby nie popełnić zawodowego samobójstwa musi zgadzać się na to co Wojciechowski wymyśli i liczyć na cud aby dociągnąć zespół na pierwszym miejscu w lidze do końca. Z drugiej strony Wojciechowski dobrze wie,że Bakero jest pod ścianą, dlatego tak sobie pozwala. A i tak ostatecznie przegranym będzie Wojciechowski,bo nikt poważany,ani piłkarz,ani trener nie przyjdzie do takiego klubu. Co najwyżej bezrobotni naciągacze z zachodu lub mitomani.W zasadzie sam sobie zamknął drogę do poważnej piłki takim postępowaniem. I w zasadzie jeszcze się nie zaczęła dominacja Polonii ale jak dla mnie jest to już klub bez przyszłości.
Hmm czy ja wiem. az tak jest Bakero pod sciana ze nie moze odejsc z Polonii? Moim daniem to kazdy trener predzej czy pozniej znajdzie robote i jak jest dobrym fachowcem to cos zbuduje nawet w slabym klubie, pozniej go wezma do lepszego klubu itd Dlatego bym nie mowil ze ten Bakero taki biedny. Ale jeszcze odnosnie jego sytuacji to chyba bylo tez cos takiego w Polonii ze Bakero sie uniosl, cos sie brzyburzyl do Wojciechowskiego i ten juz mial go wywalic za to ze podskakuje (chyba dobrze kojarze?) A wiec juz dawno mial oznaki jak to moze byc w przyszlosci z wlascicielem ktory mysli ze jest panem calego swiata.

A co do Janasa to juz chyba taki schemat byl w polonii brzerabiany? Byl chyba niejaki trener Grembocki. Zatrudniono Bobo na jakas tam funkcje. tez bylo fajnie i milo Bobo byl spoko fachowiec. Zdarzyla is eokazja wywalili Grembockiego zastapil go Bobo i po 4 meczach wylot? Tak czy tez cos pomylilem?
Czyli wychodzi na to ze juz to wszystko w Polonii bylo przerabiane
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując