Flamengista : jak cytujesz to cytuj całą wypowiedź na jakiś temat, a nie jedno zdanie wyrwane z kontekstu, bo trochę się ośmieszasz.
wolfy napisał(a):

|
Graliśmy z zespołami, które będą broniły się przed spadkiem. Mecze były bardzo wyrównane, może poza tym z Ruchem, gdzie zostaliśmy po prostu zjedzeni.
|
Raczej wątpię, że Widzew będzie bronił się przed spadkiem, ale OK, pożyjemy zobaczymy.
wolfy napisał(a):

|
Obawiam się, że niektórych tutaj czeka niedługo terapia szokowa. Myślę tutaj o gościach jak ten powyżej, którzy uważają, że jesteśmy równie dobrzy, ba - nawet mocniejsi niż sezon temu.
|
Jak już napisałem, poczekamy, pożyjemy, zobaczymy. Sam chciałbym, żeby Wisła zdobyła mistrzostwo, ale przy tym, że była przebudówka i obrona nadal nie jest skompletowana to obstawiam miejsce w pierwszej piątce. Zobaczymy czy się na tym przejadę.
Dodatkowo śmieszy mnie to, że tak 'doświadczony' forumowicz, ba - były moderator, ma najzwyklejsze w świecie problemy z czytaniem ze zrozumieniem

Moje gratulacje, czapki z głów

Bo przecież ja nigdzie nie napisałem, że jesteśmy tacy sami lub mocniejsi niż przed sezonem. Ale OK, luzik, już się zaczynam przyzwyczajać Wolfy, że lubisz przekręcać wypowiedzi tych z którymi dyskutujesz tak żeby tylko pasowały do Twojej riposty.
Resztę tekstów rzucanych pod moim adresem przemilczę, zobaczymy jak to będzie, a coś czuję, że to nie ja będę później odszczekiwał to co powiedziałem.
Mimo wszystko pozdrawiam ;-)