Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.09.2010, 09:55
A dlaczego CI zal Bakero? Jak dla mnie to robi z siebie .....e siedzac dalej w tej Polonii. Ja bym ani chwili nie chcial wspolpracowac z takim debilem jak Wojciechowski. Rozumiem ze jak tu przyjezdzal Hiszpan to nie wiedzial jak to bedzie ale teraz widzac takie cyrki to powinien wypieprzac gdzie pieprz rosnie, ale moze siedzi zeby sobie zarobic troche grosza. Wojciechowski to jest prze ch.j. Rozumiem ze ma swoja wizje, swoje pomysly ale porponuje mu gre w FMa a jak juz zatrudnia szkoleniowca to niech mu da pracowac a nie robi z siebie eksperta a tak naprawde to na gownie sie zna. Moze kasy sie dorobil ale pokazuje ze wlascicielem klubu jest najgorszym jaki moze byc. Niech nawet zdobedzie MP i wejdzie do LM ale zawsze pozostanie frajerem przez swoje decyzje. W jakiej sytuacji on stawia teraz Bakero i w jakiej stawial poprzednich trenerow? Stawial ich w roli szmat ktore maja sie sluchac kazdego slowa prezia a jak nie to wypie..c.
Czyli teraz co Bakero ma do gadania? Jak przestawi swoja wizje skladu to Janas da inna, jak sie nie podoba to go przeglosuje jakis tam asystent czy inny trener. Do tego jakies cuda z ocenami pilkarzy (buhahahaha). Poprostu Bakero jest figurantem i jak nie ucieknie stamtad sma w najblizszym czasie to zostanie dzi.ka ktora za kase da soba pomiatac.
Jak balonik byl dmuchany w Polonii tak szybko pekl. Niby Wojciechowski dojrzal, zmadrzal (haha) a tu dalej debilne wywiady itd Nie wierze ze za kilkanascie kolejek nadal bedzie tak milo w Polonii (tzn ze bedzie liderowac). Generalnie to te twory pofuzyjne to naprawde sa zabawne. Jedni maja smisznych wlascicieli, drudzy raz sie zwa Amica raz Lechem. Nie ma co profeska
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując