Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.09.2010, 08:58
Cytat:
Chore jest dla mnie to że nie gra sie w terminie nie mając jakiegoś poważnego powodu, psioczyli wszyscy, że Wisła gra turniej w Chicago, ale tu jak przyjeżdża "jakiś Sting" (wypowiedź Peszki) na otwarcie stadionu i stadion jest zajęty to "szlagier" zrobić w domu (czyt. Wronki) i po kłopocie.
A ja nie rozumiem co to za problem? Z dwutygodniowym wyprzedzeniem planujesz sobie weekend pod mecz i to w taki sposób, że później tych planów nie możesz zmienić? Ktoś ucierpi na tym piłkarsko? Amika albo Groclin będa miały łatwiej albo trudniej? Jak dla mnie mogą sobie przekładać ile wlezie, pod warunkiem, że zachowają umiar - a do jego przekroczenia jeszcze dużo przekładania by trzeba

Cytat:
jest szansa że warszawska drużyna wypadnie z rytmu
Zagrają sobie jakiś sparing na szybko pewnie i tak nie wypadną za bardzo. Jakby nie było z kim, to Wojciechowski na szybko kupi paru bezrobotnych europejskich piłkarzy i złoży z nich drużynę, a później pogada z prawnikami jak się ich szybko pozbyć. Milion w te czy we wte, on teraz ma ważniejsze problemy - jak tu pozbyć się trenera odnoszącego sukcesy i niegłupio budującego drużynę.

Cytat:
akakiusz : co nie zmienia faktu, że i tak taki zespół powinni z takim składem BEZ PROBLEMU objechać..
Sparingi już tak mają. Ile to ja już widziałem w życiu obiecujących wyników sparingów, które zupełnie nic nie znaczyły. Turek grał tak, jak grałby zawsze, Amika grała pewnie tak, żeby przypadkiem nie nadwyrężyć sobie mięśnia, nie zmęczyć się za bardzo. Założę się, że na treningach grają z większym zaangażowaniem niż w tej charytatywnej zabawie.
Ostatnio edytowane przez Sartre : 03.09.2010 o godz. 09:04.
Legionista
Odpowiedz cytując