Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.09.2010, 01:22
David. napisał(a):Wyświetl post
Kiedyś przeczytałem na skyscrapericity, prośbę o 'pomalowanie' elewacji naszego brutalnego stadionu, tak więc, po krótkiej przygodzie z Photoshopem, zamieszczam próbkę moich umiejętności ( z przymrużeniem oka ) Myślę, że efekt końcowy każdy sobie oceni. Wiadomo, że nie oddaje to w stu procentach rzeczywistości ale może chociaż w 30 Wybaczcie niedoróbki i inne, liczy się ogólne przesłanie.

http://i54.tinypic.com/szd64o.jpg
heh całkiem nieźle to wyszło ale to kwestia gustu.Generalnie to zdjęcie po lewej nie oddaje faktycznego stanu elewacji.Tu akurat pani kłamczuszka miała rację, z daleka(i pod kątem)jakoś ujdzie, natomiast jak ktoś zbliży się do stadionu to jest tragedia.
Mi osobiście najbardziej pasowała ta co była na ostatnich wizualizacjach, ostatnich w sensie oficjalnych.Czyli góra niebieska, reszta biała(stadionwisly.info - projekty, wersja 4).
Nikomu nie przyszło do łba że mogą próbować przeforsować coś co jest teraz, czyli obsrana,zdewastowana elewacja, z zaciekami, dziurami i różowymi 'ozdobnikami' na dole(gay friendly?)
Odpowiedz cytując