A ja polecam grę Huddersfield na nowym patchu i update revolution z cmrev.
3 liga angielska, niby w plecy jakieś 2 mln euro, ale wystarczająca kasa na transfery i jedna z wyższych na pensje. Od razu zarząd godzi się na rozbudowę bazy treningowej. Mnie właśnie te fundusze płacowe przekonały, bo na początku dużo dobry piłkarzy jest na wolnym transferze. Zrobiłem taka pakę, że od 1 kolejki do 38 (na 46) jestem na pierwszym miejscu i 11 pkt przewagi. Wkurzyło mnie tylko, że Tottenham mi podpierniczył Smithies'a (najlepszy angielski bramkarz młodego pokolenia). Dali 925 tys. euro + klauzule i zarząd przyjął bez mojego zdania :(
Na szczęście po sezonie za free przychodzi Mirante

Zrobiłem tylko 1 transfer za kasę - Leandro Gioda za 80 tys. euro - chyba najlepszy gracz w moim klubie i już go chce chyba 10 klubów z czołowych lig. Mam nadzieję, że tego już mi nie podpierniczą, bo zagrożę odejściem
A tak to z wolnego: S. Peralta, J. Goncalves, F. Usero, Angel, J. Brellier, D. Murphy, F. Molinero, Pulido, Oniangue, B. Grzelak - wszystkich polecam

Ściągnąłem też na wypożyczenie Nemetha z Liverpoolu, najlepszy napastnik w mojej drużynie i chyba postaram się o wykupienie. Dobry jest jeszcze Rhodes, który już był w zespole. Napastnik, 19 lat i gra w młodzieżówce. Tylko, że chce odejść :/
Także jeśli ktoś planuje zagrać 3 ligą angielską, to polecam Huddersfield. Oczekiwania to górna połowa tabeli, ale spokojnie można awansować. Takim Sheffield Utd., Charlton, czy nawet Southampton, który ma -10 pkt, będzie za łatwo...