Wyświetl pojedynczy post
coonta
maurotanin

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.09.2010, 19:25
Lysy napisał(a):Wyświetl post
W podanym fragmencie prawdopodobnie Pawełek zapobiegł stracie bramki jak słusznie podkreślili komentatorzy, więc nie wiem o co halo?
prawdopodobnie Pawełek, a najprawdopodobniej Junior Diaz

Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
http://www.youtube.com/watch?v=WMXLosK7GOw
ja takich rzeczy w wykonaniu Jovanicia nie widziałem. Ale dajmy mu szansę.
nic dodać, nic ująć

Pawełek i być może jest solidny, dobrze prezentuje się na treningach, jest medialny, dał fajny wywiad do Forzy, cóż z tego jak nie ma jaj. Wiśle jest potrzebny bramkarz, który pokieruje obroną, jedna, drugą dobrą interwencją pokaże linii obrony, że za sobą mają solidnego gościa i stanowią monolit. Pawełek nie nadaje się do Wisły, sad but true.

Dla wyjaśnienia - Pawełek ma dobre interwencje, ale ma i NIESTETY dużo, bardzo dużo błędów. Nas nie stać na błędy - przykład mecz z Ruchem - pierwsza bramka Pawełka (dla niektórych Diaza albo Rado) podcina skrzydła naszym nie najwyżej latającym orłom, za chwilę Cikos popełnia błąd i po drużynie. Właściwie sędzia mógł gwizdać koniec meczu, przynajmniej ze strony Wisły. Pisałem wcześniej - Wisła jest takim klubem, że musi mieć bramkarza, który będzie miał jedną interwencję w meczu i będzie to interwencja skuteczna. Tu nie ma statystyk ja miał w Odrze, np. 9 strzałów na bramkę, 7 obronionych. To nie ten klub, to nie ten poziom. Tu musi być 1 na 1, 2 na 2, a w rubryce "błędy bramkarza" widnieć powinno "0".

AMEN
Powód: rozjaśnienie sytuacji
Ostatnio edytowane przez coonta : 02.09.2010 o godz. 19:44.
Po burzy słońce wychodzi zza chmur...
Odpowiedz cytując