Wyświetl pojedynczy post
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.09.2010, 12:58
medyk napisał(a):Wyświetl post
ja obstawiam ze 5 dajcie spokój rzucacie takimi liczbami wzietymi 'z dupy' bo gdzies tam wybudowali stadion o podobnje pojemnosci za 300ml ect tylko popatrz na te stadiony ze są zwykłymi szkieletami bez jakiegokolwiek zaplecza lub ograniczone do minimum a popatrz co jest u nas? piwnice, przestrzec komercyjna to wszystko idzie w tysiące metrów kwadratowych no ale łatwiej rzucac hasłami 'za ta kase 2 stadiony'
Spójrz sobie na stadion Hoffenheim. Kosztował 60mln czyli połowę tego co nasz. Ma praktycznie tyle samo miejsc co nasz i należy do jednego z najpiękniejszych i najnowocześniejszych w Europie. Jest tam wszystko co u nas.
No fajnie mamy przestrzeń komercyjną nie powiem, że to nie jest złe. Ale jakoś chętnych do jej zapełnienia nie ma Ba nikt nie chce zostać operatorem stadionu. Ogólnie zadaj sobie pytanie, czy u nas to wszystko jest w takim stopniu potrzebne. W innych krajach kibice naprawdę potrafią zostawić mnóstwo kasy w dniu meczowym, a u nas jest problem żeby rzucić złotówkę na oprawę.

Ogólnie jedyne co mnie napawa optymizmem, to to, że może w końcu na nim zagra Wisła. Ogólnie mam to gdzieś jak ten stadion wygląda, bo ja tam idę dla Wisły ale kasa idzie z naszych lub naszych rodziców podatków, więc ....a chyba można czegoś wymagać
Ostatnio edytowane przez Jagul : 02.09.2010 o godz. 13:07.
Odpowiedz cytując