Wyświetl pojedynczy post
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.09.2010, 12:33
Dokładnie niech ktoś pokaże u nas w Polsce zawodnika którego się dało zdobyć tak jak Clebera, Marcelo, Diaza, czy nawet Riosa który już zaczyna pokazywać czym się różni młody Argentyńczyk od młodego polaka. Niech ktoś mi pokaże Polaka w wieku Cikosa, czy Bunozy którzy u nas by weszli do składu na ich pozycjach. Nie ma takich i proszę nie piszcie o Sadloku bo to co najmniej nieprzyzwoite by było. Świat się zmienia, rewolucja się zaczęła ściagnęliśmy dużo piłkarzy, niewykluczone że już w zimie pożegnamy kilku i sprowadzimy następnych potem w lecie można spodziewać się tego samego. Więc może troszkę czasu dajmy im na aklimatyzację, zgranie całej drużyny. Mecze wygrywa się atakiem. To że u nas ostatnio było inaczej to był paradoks. Chwilowe zachwianie na obronie wcale nie wykreśla nas z walki o najwyższe cele bo kto ma lepszą obronę od nas w Polsce, tak czy siak niektóre kluby może troszkę lepszą ale tak czy siak jest to poziom porównywalny. Mnie tam nie przeraża granie z Brożkiem Cleberem Bunozą Cikosem z tyłu. Wróci Burliga jest Chavez nie ma tragedii ale jak nie którzy mówią że w tym roku spadniemy z ligi no to gratuluje obiektywizmu. Bo może i faktycznie nasza linia obrony przy zeszłorocznej wygląda kiepsko tak wg mnie ofensywa prezentuje się dużo lepiej i każdy dzień treningów jest na naszą korzyść. I co z tego że stracimy w sezonie 5 bramek więcej może uda nam się strzelić 10 więcej. I pamiętajmy że zeszły sezon nie przegraliśmy przez to że bramek nie traciliśmy tylko dlatego że frajerom nie mogliśmy wcisnąć pierwszej czy drugiej bramki!!
Odpowiedz cytując