Mar85 skąd wiesz że szmelcu ?
Z tego co pamiętamy najlepszymi zawodnikami przychodzącymi do nas w ostatnim czasie byli zawodnicy bez kontraktów. Cleber, Marcelo, Kosa jakby choć dwóch podobnych ściągnęli jak możesz oceniać zawodników którzy jeszcze nie przyszli

Poza tym poczekajmy do meczu z Jagą ziemia się jeszcze nie rozpada a my mamy na razie 1 pkt straty do pierwszego miejsca nie ma tragedii a wy już płaczecie i mazgaicie się jakbyśmy mieli obecnie 1pkt na koncie w 4 meczach ? Jakby przyszedł R.Carlos to na tym forum zaraz się znajdzie mnóstwo malkonentów że przecież on mocno piłki kopnąć nie potrafi i tak w kółko. Marokończyk już skreślony a jeszcze nawet w sparingu nie zagrał. Tak samo było z naszym niemieckim Serbem. Wszyscy mówili że beznadziejny a jak dla mnie to obecnie najlepszy skrzydłowy. Bo jakby nie patrząc Boguskiego,Łobo, Kirma(totalnie bez formy u nas) to zjada na śniadanie samym sposobem biegania i przyjęcia piłki.
Na razie jedyny zawodnik sprowadzony przez Holendrów to nasze marokańskie cudo mnie owszem nie zachwyca ale nie oceniam go bo jeszcze nie widziałem co w meczu potrafi zrobić. Ja zakupy będę oceniał po całej rundzie a nei po profilach na FB czy też suchych statystykach z nieznanych źródeł. Nasza liga jest tak buraczana że się nie zdziwię jak po przypadkowym zwycięstwie nad Jagą( bo wg mnie obecnie w lidze to tylko Jaga,GKS,Dysko-polo coś prezentują) rundę skończymy na 1 miejscu. Bo nasza liga to nie 2 Bundesliga czy Championship tylko nasza ekstraklasa. WYLUZUJCIE!!