Wyświetl pojedynczy post
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.09.2010, 11:56
Kodipar1906 napisał(a):Wyświetl post
"Jak sprzedasz wielbłady to karawana nie jedzie. A jak nie jedzie to stoi.A jak stoi to się cofa na piechotę. A jak się cofnie ileś to może od razu się położyć i czekąc na dogorywanie. To wszystko. Mam też w opisie WIERNOŚĆ.
Zeby ułatwić: WIERNOŚĆ nie oznacza głupotę. Nie zacznę łazić na Pasy, Legię czy Polonię W. Ale nie oznacza to , że nie moge mówić co jest źle i wyrażać swoich(i nie tylko moich) obaw co do dalszych losów drużyny."

Jasne ale co te wyrażanie obaw wnosi do tematu?
Ten wpis powoduje że tylko wpisujesz się stado pokemonów co pewnie nigdy na meczu nie było oglądając wszystkie mecze na necie ta grupa (tak wiem ze pewnie znajdzie się parę osób w stosunku do których mój osąd będzie niesłuszny,uznajmy wiec ze każdy kto przeczyta ten post a sapie i płacze w tym temacie zaliczy się do tego nielicznego grona tak by nie wysilać się nad odpowiedzią.Sztuka oszukiwania samego siebie i koloryzowania rzeczywistości jest w dzisiejszych czasach użyteczną umiejętnością)

Uważam ze to się dzieje w klubie jest doskonale widoczne....ale po kiego uja sapać i spamować ten temat identycznymi "opiniami"często powielanymi w innej formie co stronę?
To co się dzieje w klubie jest niepokojące też mi zależy na dobrej grze naszego klubu natomiast chyba zapominacie że to nie jest najistotniejsze.... podstawa to NASZA postawa,działania,autorytet na scenie kibicowskiej.

(Tak na koniec dla wyjaśnienia napisałem "nasza" a nie "ludzi chodzących na r22 wyjazdy i biorących udział w życiu kibicowskim"ponieważ uznajemy oczywiście za dogmat że kazdy pokemon na tutejszym forum jest zagorzałym kibicem mającym na koncie 400 wyjazdów setki zdobytych barw oraz 30 letni staż na R22 )
Jak jest źle w dziedzinie POLITYKI TRANSFEROWEJ to pisze że jest źle. Jako że temat brzmi POLITYKA TRANSFEROWA to co mam napisać? W sumei to daje sobie spokój bo co nie napisze to i tak z gówna bata nie ukręcisz.
Odpowiedz cytując