Wyświetl pojedynczy post
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.09.2010, 11:08
MNG napisał(a):Wyświetl post
Spójrz kolego, co masz w podpisie. Rozumiem, że jeżeli się pomylisz to odszczekasz to zgodnie z jego logiką...

Na Pana Wójtowicza w tej mierze nie liczę.A szkoda, bo kilka sformułowań zdecydowanie na wyrost i nieuprawnionych(co on może wiedzieć o formie fizycznej Marokańca-może najwyżej powątpiewać)

Skąd pewność, że więcej wzmocnień nie będzie, a nawet jezeli rzeczywiście nie, to że skład aktualny nie wypali? Intryguje mnie to czarnowidztwo..
Jak sprzedasz wielbłady to karawana nie jedzie. A jak nie jedzie to stoi.A jak się stoi to się cofa względem tych co jadą do przodu. A jak się cofnie ileś to może od razu się położyć i czekąc na dogorywanie. To wszystko.

Mam też w opisie WIERNOŚĆ. Zeby ułatwić: WIERNOŚĆ nie oznacza głupotę. Nie zacznę łazić na Pasy, Legię czy Polonię W. Ale nie oznacza to , że nie moge mówić co jest źle i wyrażać swoich(i nie tylko moich) obaw co do dalszych losów drużyny.A jak widzisz jest tragicznie źle. Nie ma ani jednej formacji, a stadion do zapełnienia. Ja tam nie wiem jak ty stoisz finansowo ale ja nieźle.Co nie znaczy, że pobiegnę na R22 wywalę 40 plnów na bilet oraz 40 pn na dojazd na ten mecz , a w zamian wybiegnie banda nieprzygotowanych do walki piłkarzy, złapanych z przypadku(byleby byli) i w koszulkach Wisły zaprezentuje żenującą grę. Jak takie coś ma być to ja swoją WIERNOŚĆ dopełniąć będę przed TV. Nie mieszajcie pojęć. Kibicowanie to jedno, ale obiektywne stwierdzenie SPORTOWEJ SYTUACJI KLUBU to drugie.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 02.09.2010 o godz. 11:14.
Odpowiedz cytując