Już nie wspominając o tym, że ten stadion Slavii jest na 21 tys. Skad Ty chcesz wziąć 21 tys pejsów? Nawet ze wszystkimi pracownikami Comarchu, cheeleaderkami i bóg wie kim jeszcze ciężko byłoby im to zapełnić nawet na 1 mecz. 15 tys to idealny kurnik dla nich, jak to zapełnią to będę pod wrażeniem.
Im bardziej oglądam foty z wewnątrz tym bardziej bierze mnie obrzydzenie do tego ich stadionu. Masakra, ta trybuna "dwupiętrowa", te trybuny za bramką przypominające starą naszą trybunkę "D", żal po prostu. Porównuje ze stadionem Arki i aż wierzyć mi się nie chce że stadion pejsów jest ponad dwukrotnie droższy! Poza tym stadion Arki póki co wygląda na to że będzie dużo ładniejszy niż przecudowane estadio kałuża. Jak dla mnie chyba najbrzydszy z nowo budowanych stadionów.
Cytat:
|
Gdzies TY na Legii widział 20 kilku tysięcy kibiców ? Chyba, ze piłeś i Ci sie rozmnożyli.
|
Nie chodziło mi o dokładne liczby, czy to było 20 kilka czy 18.5 . Chciałem raczej powiedzieć że zazdroszcze im tego, że już mają, są już u siebie, mogą przyjść w liczbie powyżej 20 tys i krzyknąć Legia Warszawa (a że tego nie robią to inna sprawa

). Co by nie mówić, ale chyba wszystkich już męczył Hutnik (Sosnowca nawet nie wspominam) i każdy tęskni za tym mega dopingiem, za tym nakręcaniem się, tą atmosferą. Nie da się ukryć że choćby nie wiem jaka ekipa była i jaka mobilizacja to nie ma szans na to gdzie indziej niż na Reymonta. Dlatego z utęsknieniem czekam na powrót na stare śmieci