dido napisał(a):

|
1.Pozbycie (dokładnie tak chciałem napisać) sięJuniora Diaza - przecież to na tym forum facet zbieral największe bęcki, obrabiaiscie mu dupę po każdym meczu, nabijaliście się z niego, że szybciej kopnie się w głowę niż celnie trafi w piłkę a teraz robicie wielkie halo, że został sprzedany.
|
Nie wiem, kto się wyśmiewał z Diaza. Może ostatnie jego występy na lewej obronie nie były udane, za co sam go krytykowałem. Ale na pozycji defensywnego pomocnika grał zawsze na solidnym poziomie, był bardzo przydatny na boisku.
dido napisał(a):

|
2.Rozwiązanie umowy z Singlarem - pzecież mół zrobić to co Dawidowski i powiedzieć NIE , brać kasę do końca kontraktu i nie grać. Wielki szacun dla Petera, za to że widząc. że zdrowie nie pozwoli mu grać na odpowiednim poziomie- zgodził sie na rozwiązanie kontraktu.
|
Zaraz dowiemy się, że Singlar to miłosierny Samarytanin. Skąd wiesz, że rozwiązał kontrakt rezygnując z należnych mu pieniędzy? Co do jego problemów zdrowotnych - też nie wiemy, w jakiej był formie a Maaskant nie zdążył mu się porządnie przyjrzeć.
Cytat:
|
3."sprzedanie" Głowackiego i Marcelo - przecież to nie są niewolnicy, których mozna sprzedać bez ich zgody. Czy uważacie , ża gdyby zostali w Wiśle wbrew ich woli, to naprawdę byliby nadal tacy " dobrzy".
|
Nie chodzi o to, że ich sprzedano. Tylko o to, że nie pozyskano prawie nikogo na ich miejsce, co więcej - nie zrobiono tego w odpowiednim czasie. W rezultacie z Karabachem grała para Kowalski-Bunoza, zawodnicy którzy zagrali ze sobą po raz pierwszy w życiu w meczu o stawkę. To jest niepoważne.
Cytat:
|
Aha - jeszcze jedno - komentujcie ale nie pouczajcie jak koś ma prowadzic własny biznes (przepraszam za pouczenie)
|
Jako kibic mam prawo, ba! - obowiązek - komentować politykę kadrową Wisły i działalność zarządu. Co więcej, jako kibic daję na to
pieniądze, więc daje mi to tytuł do
wymagania odpowiedniej jakości. Gdyby Cupiał wpuszczał na mecze za darmo, obdarowując nas koszulkami, szalikami i innymi gadżetami - siedziałbym cicho. A prawda jest taka, że my kibice współfinansujemy ten klub.