Wyświetl pojedynczy post
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.09.2010, 21:28
pawelo84 napisał(a):Wyświetl post
Tyle że wstawiłbyś każdego z tych zawodników w miejsce Diaza i nie zauważyłbyś różnicy. Co więcej pewnie wyglądałoby to lepiej niż w meczach z jego udziałem.

Bzdura! Zawodnicy, których wymieniłeś są słabi nawet jak na ekstraklase. Jak to jest, że Ty nie zauważasz różnicy w ich grze a zauważają ją skauci Bruggi czy Trabzonu? Już Ci mówiłem, jak jestes tak dobrym skautem, to rzuć to forum w cholere i idź pracować dla Barcelony.
Nie chcę się z Tobą kłócić, bo to jest bez sesnu. Dla mnie pozbycie się Diaza za kasę ponad 1mln euro to jest kapitalny transfer, a Ty myśl sobie inaczej. Tak Ty jak i ja mamy do tego prawo.
Za Diaza dostaliśmy mniej niż milion €, to po pierwsze. Niezbyt to dużo biorąc pod uwagę, że tym ruchem pozbawiliśmy się ostatniego lewego obrońcy w klubie. Dodam jeszcze, że o to aby Diaza zostawić w klubie zabiegał Maaskant. Nieźle zaczyna się ta współpraca z terenem.

Jakoś bardziej będę tęsknił za grą Issy Ba niż za Diaza. I jednego i drugiego się pozbyto, a ten pierwszy jak był zdrowy był o klasę piłkarsko lepszy od Kostarykanina. Moim skromnym zdaniem.
Jakby był zdrowy... Problem polega na tym, że prawdopodobnie nigdy by to nie nastąpiło. Issa rozegrał w Wiśle 10 meczów, nie dość ze nie bedziesz za nim tęsknić, to pewnie za pół roku nie będziesz wogóle wiedział kto to był podobnie jak z innymi Dudu czy Beto.
Junior natomiast rozegrał w Wiśle ponad 90 meczów i w wielu z nich pokazał się jako solidny ambitny zawodnik, który nigdy nie odkładał nogi kiedy sytuacja tego wymagała.

Porównywanie Kostarykanina do Ba jest dla tego pierwszego obraźliwe.
Odpowiedz cytując