snyrting napisał(a):

Co w nim widze? Waleczność, amibicję, uniwersalność i solidność. Co ważne nie zauważyłem tego tylko ja, ale również ludzie, którzy się piłka zajmują profesjonalnie- stąd oferty z Belgii i Turcji.
Od jutra Junior będzie rywalizował z o niebo lepszymi zawodnikami w niezłej europejskiej lidze.
A wymieniona przez Ciebie szóstka? Przy odrobinie szczęścia będą biegać po kartofliskach w Bełchatowie czy Bytomiu., a gdy im sie powinie noga, to odwiedzą może nawet Ząbki lub Nieciecze.
|
Tyle że wstawiłbyś każdego z tych zawodników w miejsce Diaza i nie zauważyłbyś różnicy. Co więcej pewnie wyglądałoby to lepiej niż w meczach z jego udziałem.
Nie chcę się z Tobą kłócić, bo to jest bez sesnu. Dla mnie pozbycie się Diaza za kasę ponad 1mln euro to jest kapitalny transfer, a Ty myśl sobie inaczej. Tak Ty jak i ja mamy do tego prawo.
Jakoś bardziej będę tęsknił za grą Issy Ba niż za Diaza. I jednego i drugiego się pozbyto, a ten pierwszy jak był zdrowy był o klasę piłkarsko lepszy od Kostarykanina. Moim skromnym zdaniem.
Uran235 - Bardziej na Fonfarę czy Bartczaka patrzyłem pod kątem boków, bo tam mamy braki. Każdy z tych obrońców jest przeciętny, Diaz zresztą też. Dlatego ja uważam że nie ma co po nim płakać.