bódyń napisał(a):

To jzu zenada na tym forum masakryczna. jkazdy wie wszystko. A moze nie chcieli przelplacac z aniego. Chociaz jakbym przeplacili to pewnei by bylo ze przeplacili.
Motyla noga, kazdy tu jest scoutem, trenerem i zna sie na wszystkim sadzac. Oczywiscie jak napsize 100 postow, ze wszytsko jest zle.Jak ktos ogladnie dwa odcinki Ksedza Mateusza to na sledztwach pewnie sie zna,
Najlepiej pozbierac te opinie i przypomniec za pol roku
|
Skoro nie chcieli "przepłacać" za Lisowskiego to czemu nie wzięli takiego jak Noll albo Brouma?
Wycinasz kawałek z mojej wypowiedzi i snujesz teorie że każdy się "zna" - ja oceniam fakty - jeśli w 3 dni nie możemy znaleźć no name z Holandii na bok obrony czy nie wiadomo skąd na miejsce Diaza to co to znaczy? Że obrona jest git malina? Chyba tak uznano. A jeśli jednak obrona nie jest dobra, to nie znaleźli na czas, znaczy że szybkość działania nie jest wysoka skoro za 5 dwunasta żebrzą o rezerwowego obrońcę Widzewa. O tym pisałem.
Natomiast czym innym będzie nowe okienko i ono zostanie ocenione za pół roku tak jak na to zasługuje więc nie pisz bzdur że jak się zauważy jakiś mankament (jeden błąd) nowego dyrektora sportowego to jest to już tożsame z całkowitą jego krytyką. Nie, na razie zaczął od falstartu, ale następne okienko może być bardzo dobre. Ale nie znaczy to że błędy nie powinny być nazywane jako błędy.