Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.09.2010, 19:54
Jesli juz tak bardzo chcecie odwzorowac na ktory stadion chodzi wiecej kibicow to moze od momentu w ktorym zostanie otwarty ten nasz na R22 (moze listopad tego roku? a moze jednak marzec...) zaczac liczyc te liczby. Proponowalbym stworzyc 3 kategorie rywali (bo jesli liczyc od polowy rundy to wiadomo ze np Wisla juz nie zagra przy mozliwosci pelnych trybun z Korona a Legia z GKSem) rywale najciekawsi, sredni, i najmniej atrakcyjni. I z tych liczb powyciagac srednia. Wiadomo u nas na Legie powinien byc pelen stadion, na Cracovie tez ale na Polonie W raczej nie bo jest to mniej atrakcyjny rywal. Na Legii z kolei na Lecha czy nas tez mysle ze pelen stadion ale na Cracovie jak widac nie zechialo przyjsc 20 tys. Nie wiem czy nadal rozumiecie ale staralem sie pomoc Az jak nie zapomne to z ciekawosci sam sobie to policze chociaz nie wiem o co tu sie klocic, o to gdzie jest o kilka tys wiecej piknikow (?)
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując