Wyświetl pojedynczy post
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.09.2010, 18:56
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Aha to sorki za zamieszanie ale tutaj tez mam pewne "ale" Przeciez nie odpuszcze Legioniscie
Nie no tak serio. Na Cracovii bylo Was 15 tys, nie wiem czy malo czy duzo, mozna sie klocic ale chyba czynnikiem decydujacym moglo byc otwarcie stadionu, pierwszy mecz na nowej twierdzy, porozumienie z ITI. Z drugiej strony mecz z tego co pamietam byl rozgrywany w poniedzialek wiec tez to zapewne bylo spore utrudnienie
16,5 tysiąca gdzieś. 15 tysięcy przewidywałem i jak to się błędnie mówi - miło się rozczarowałem. Natomiast to nie ja wymyśliłem, że 15 tysięcy czy 16,5 tysiąca to mało, a od tego właśnie zaczęła się ta dyskusja kilkanaście dni temu I dopiero jak to usłyszałem, powiedziałem 'sprawdzam' w kontekście podobnego rywala na meczu u Was.

emj10 napisał(a):Wyświetl post
Proponuję zrobić jednak innego typu porównanie jak już otworzymy całe stadiony, zarówno na Legii, jak i na Wiśle. Porównamy liczbę kiibców na meczach Legia-Wisła i Wisła-Legia oraz liczbę kibiców przyjezdnych. Może to być ciekawe porównanie
I to jest najlepszy plan

palikot napisał(a):
Mecze z Polonią ktore mielismy na starym stadionie przyciagal przewaznie komplety na trybuny, czyli 10 000 z 8-10 lat temu.Ostatnio 2 lata temu bylo, 11 tys
I właśnie to chciałem usłyszeć. Szkoda tylko, że nie podałeś jaką pojemność miał stadion przy 11 tysiącach...
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 01.09.2010 o godz. 19:16.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując