Jeśli to prawda że chcieliśmy kupić Lisowskiego i nie udało się zrealizować ten transfer to dla mnie WIELKI MINUS dla Valxcsa. Nie, nie chodzi o to że to Lisowski to dobry piłkarz itd. ale o kwestie znalezienia nastepcy dla Diaza. Gość miał kilka dni żeby zatrudnić kogoś (nawet tymczasowo wypożyczyć) wiedząc ze Diaz/Brożek odchodzi i co? Za 5 minut 12 rozmawiają z Widzewem? Żenada.
Arka Gdynia pozyskała takich bocznych obrońców jak Brouma czy Noll (z Holandii) to co do ....y, My nie mogliśmy takiego przeciętniaka z Holandii w 3 dni znaleźć? Na tymczasowe zastępstwo obaj starczą byle sztuki były.
Dla mnie Valxc zaczął od wtopy. Tak to trzeba określić. Oczywiście gdyby taki numer zrobił Bednarz płaczom nie byłoby końca. A przecież Valxs to ma być "mityczny" zawodowiec z Holandii.
(Pewnie ten cały Boukhari to przyszedł po znajomości z Maaskantem a nie z pomocą Valxsa)
Tak czy owak bynajmniej nie skreślam Valxsa -
ale nie podoba mi się za 5 dwunasta żebranie u Widzewa o lewego obrońcę. To nie jest profesjonalne. Mam nadzieje że przynajmniej w zimie gość nie zaśpi