Cytat:
|
O, nie nie - tak łatwo nie będzie. Oni wtedy będą nadal topową ekipą ligi, a mecz będzie przedstawiany jako jeden z kilku rozstrzygających. Zależy mi na meczu w sytuacji, gdy oni grali na poziomie Cracovii. I taki mecz był, znalazłem na 90minut.pl i było 10 tys.
|
troche nie jestem w temacie i jesli zle interperetuje Wasza rozmowe to przepraszam. Co za sens jest porownywac ilu kibicow WIsly i Legi przyjdzie na mecz z Polonia Warszawa. Wiadomo derby to derby, maja swoj klimat wiec wiecej osob przyjdzie z Legii na Polonie niz z Wisly (przynajmniej teoretycznie) wiec jesli juz to chyba powinno sie porownac ile osob przyjdzie na Ł3 na derby a ile na R22 na derby z Cracovia

drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.