fanfan napisał(a):

Rzeczywiście zapowiada się arcy ciężka runda , mecze co trzy dnie na kilku frontach , nasi piłkarze nie wytrzymają takiego tempa ... a teraz na serio - nasza kadra jest wystarczająco liczna żeby zagrać przez tą rundę , jakościowo może nie jest zadowalająco ale ilościowo jest ok. Przecież mamy tylko kilkanaście meczów ligowych oraz Puchar Polski w którym jesienią będziemy grać niewiele i to z ogórkami, więc dlaczego nasza kadra ma nie wystarczyć? W przypadku kontuzji któregoś z bocznych obrońców jest grupa piłkarzy która spokojnie może zagrać z konieczności na tej pozycji .
Wolę by pewne transfery były zrobione później a przyszli lepsi piłkarze aniżeli mielibyśmy się śpieszyć i ściągnąć kogoś ala Hristov...
|
Teoretyczna sytuacja - za dwa tygodnie Cikos łapie kontuzję, a Piotrek Brożek dostaje czerwoną kartkę.
Niemożliwe?
Jest jakiś powód, dla którego trzymają tych zawodników na ławce, geniuszu... I od razu podpowiedź - nie po to, żeby kolegom na boisku było raźniej.
Markus - szczerze przyznam, że wczoraj to mi jednak szczęka opadła. A myślałem, że na wszystko jestem przygotowany...