Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.09.2010, 09:46
kubawislak napisał(a):Wyświetl post

Dokładnie to samo myślę, mało tego, większość tych pomocników to miernoty o lukratywnych kontraktach...

!
Tak samo pewnie myśli Holender i chce ich się pozbyć. Jakoś nie mam złudzeń,że gdyby wcześniej dyrektorem sportowym został ten Holender to już dawno byśmy mieli wyprzedaż towaru piłkarzo podobnego. Od Maaskanta oczekuje się wyników a jak on ma je osiągać takim składem personalnym? Dlatego uważam,że będą sprzedawać,sprzedawać i jeszcze raz sprzedawać. O ile się kupiec znajdzie. Niektórzy to wyglądają tak jakby znaleźli sobie tutaj ciepłą posadkę i jakoś się ślizgają, nic nie wnosząc do gry zespołu. Garguła,Jirsak,Łobodziński. Oni pierwsi powinni iść do odstrzału w kolejnym okienku,bo rozwiązać z nimi umowy za porozumieniem stron pewnie się nie da. Garguła to ten sam przypadek co Singlar, kontuzje,urazy. Nie wiem ile można się oszukiwać,że facet coś zagra. Jirsak,żadnej wartości dodanej. Podejrzewam,że tyle samo by do zespołu wniósł Bazik z Polonii Bytom. Łobodziński,wiadomo. Mogę czekać nawet rok bez sukcesów,byleby zaczęli tu przychodzić zawodnicy z prawdziwego zdarzenia.

Mam takie dziwne przeczucie,że skoro w Holandii są taki problemy finansowe,to może mają kogoś upatrzonego,kto rozwiąże kontrakt,bo klub nie wywiązuje się wobec niego z płatności i na zasadzie wolnego transferu przyjdzie do nas.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując