Wyświetl pojedynczy post
dziadek44
Junior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.09.2010, 03:26
tak se mysle - moze to i dobrze, ze tyle pilkarzy odeszlo z Wisly teraz, niech odejdzie jeszcze drugie tyle i bedzie ok

na dobra sprawe nie u nas prawie wcale pilkarzy na miare europejskich pucharow. W klubie jedynymi zawodnikami, ktorzy moga powalczyc o cos w europie za rok sa moim zdaniem: Malecki, Bunoza(mam nadzieje), moze Chavez (jesli sie rozkreci i go wykupia), Wilk, Buhardi (jesli go wykupia), ew. Paljic (mam nadzieje, ze sie rozkreci), Rios (jesli go wykupia), ew. Jovanic,

raptem na wyrost 8 pilkarzy, z czego 3(prawdopodobnie najlepszych, Chavez mam nadzieje, ze troche sobie u nas jednak pogra) oferuje swoje uslugi do czerwca albo lipca 2011 roku. No niestety, ale to najprawdopodobniej za malo nawet na Mistrzostwo Polski, nie mowiac juz o upragnionej Lidze Mistrzow. W tym momencie potrzebni sa nam 2 boczni obroncy, 1-2 bramkostrzelnych napastnikow, 1 srodkowy obronca (bo wystarczy kontuzja i bedzie musial grac kowalsk albo inny wynalazeki) i 1 prawy pomocnik (a trzeba pozbyc sie Kirma i lobodzinskiego)

cala reszta powinna zostac jak najszybciej zastapiona lepszymi modelami (a zwlaszcza Kowalski, Jirsak, Gargula, Lobodzinski, Brozkowie, na zastepce Pawełka na lawce moze byc ten mlody Kurto), ew. kilku troche lepszych potrzeba, zeby skompletowac lawke. Bardzo niedobrze, ze nie dzieje sie tak juz teraz, bo przez cala runde bedziemy musieli ciagnac na tym co juz mamy, a to nie nastraja optymizmem.

Czy czeka nas naprawde od lat potrzebna rewolucja kadrowa? Dowiemy sie za jakis czas, ale ja poki co wierze w Holendrow i ze wszystko pojdzie w dobrym kierunku.

Maaskant We Trust.
Ostatnio edytowane przez dziadek44 : 01.09.2010 o godz. 03:40.
Odpowiedz cytując