Wyświetl pojedynczy post
Sędzia
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.08.2010, 21:57
jova napisał(a):Wyświetl post
Jovanić przegrywa rywalizacje z Pawełkiem. Cikos jest o klasę gorszy tak od Alvareza jak i od Singlara. Bunoza jest nawet niezły, ale z Głowackim nie ma żadnego porównania. Chavez jak dotąd nie gra... Oby to była kwestia braku zgrania z zespołem, bo jeśli jest gorszy od Bunozy... Wolę o tym nie myśleć. Palić jest przyzwoity. Żurawski jest w słabiusieńkiej formie i jest cieniem samego siebie. Rios i Wilk rozkręcają się z meczu na mecz i faktycznie mogą nas wzmocnić. Marokańczyka nie liczę, bo jeszcze nie widzieliśmy go na boisku.
To by było na tyle. Z dużej chmury mały deszcz.

Skoro są to piłkarze przystosowani do gry na zachodzie, to fajnie byłoby gdyby zaczęli grać na zachodnim poziomie, bo jak dotąd skutecznie dostosowują się do poziomu naszych rodzimych grajków. Ligowiec Wilk gra lepiej niż te wszystkie "zachodnie" Bunozy, Cikosy i Paljicie.
Jovanić nie przegrał rywalizacji z Pawełkiem. Kulawik przyszedł jako koło ratunkowe i musiał wprowadzić nieco spokoju do drużyny, więc Pawełek wrócił do bramki. Holender zostawił bramkę tak jak była gdy przyszedł, bo nie miał dość czasu żeby się zająć, zresztą nie była to sprawa najpilniejsza.

Z Cikosem, Bunozą i Chavezem trzeba poczekać, pisałem już, że mam wątpliwości czy dobrze przepracowano okres przygotowawczy i czy komunikacja w zespole jest na odpowiednim poziomie. Trudno żeby po 5 kolejkach drużyna, w której wymieniono niemal cały skład od razu się rozumiała - będzie można oceniać zawodników po całej rundzie.
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
Odpowiedz cytując