Wyświetl pojedynczy post
Dagobert
Senior Member

Od: 09.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.08.2010, 15:27
powatrzam. ani klub ani nikt inny nie przedstawia dowodu na żadną rejestracje. jak zobaczę dokument porozmawiamy.

i nie jestem wstanie Ci udowdnić że coś nie istnieje przecież nie zrobie skanu wszytkich domumentów policji z XX wieku żeby udowdnić że nie ma tam słowa o Resovii

słowo UMOWNA to parafraza oficjalnej strony Resovii a dokładnie "Według wyliczeń" czyli wyliczyli po iluś tam latach sobie z "ustnych relacji pionierów rzeszowskiego sportu" hahha tylko szkoda ze brak nazwisk tych pionierów i innych argumentów któte choć trochę by pozwalały w to wierzyć

nie wiem co sie stało z Championami i zupełnie mnie to nie interesuje tak samo jak nie interesuje mnie milion innych drużyn które kiedyś grały w piłkę.

jak ktoś pokaże dowód że nastapiła fuzja albo jedni zmienili nazwę na drugich to się zainteresuje POWTARZAM nie ma dowodów na to że takie coś nastąpiło

już nie mówiąc o tym że raz sie powołują na Chempionów a innym razem że Resovia wyłoniła sie z Czerwono - Czarnych itd itd itd
czy jest coś czego nie ma co mam udowadniać że nie ma? np czy mam udowdnić że nie było smoka wawelksiego skoro takie są legendy? albo że mam udowdnić że Wanda na pewno nie chciała Niemca za męża

jak czegoś nie ma to cięzko udowadniać że tego nie ma....

ps co do Pana Zborniaka. jak ja pan Iksiński napisze że Wisła zgłaszała swoj mecz 1600 roku do króla to każdy historyk piłki ma pytać się mnie na czym to oparłem i udoadniać że to nie prawda czy może ja powieniem jakoś udowdnić to?
Odpowiedz cytując