Wyświetl pojedynczy post
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.08.2010, 15:00
mateusz212 napisał(a):Wyświetl post
akurat slyszałem, i jego statystyki ktore przytaczasz są super, tylko to było 3,4 lata temu. Wtedy to był naprawdę dobry zawodnik, dziś to jest gośc ktory od dwoch lat co kilka miesiecy zmienia kluby na coraz przecietniejsze. Poza tym pytam sie co z Kirmem i Pajicem( zakldam ze Brożka sprzedadzą)? na trybuny? i znów placenie zawodnikom, ktorzy nic nie grają ja sie pytam gdze tu sens wczesniejszego zatrudnieniea Pajica i brania teraz kolejnego "na 2 lata" świetnego zawodnika? kiedy będzie normalnie w tym klubie to ja nie wiem...
P.S jeszcze Brożek zostaje,więc....lewych pomocników mamy aż nadto. ( choc ilośc nie siwadczy niestety o jakosci)
Kirm i Dragan Paljić z powodzeniem grali na prawym skrzydle! Więc o czym my piszemy? Normalnie to będzie jak Wisła sprowadzi zawodnika pokroju Kosowskiego czy Patera i w końcu zaczniemy strzelać bramki po dośrodkowaniach ze skrzydeł.

Na dzień dzisiejszy nie mamy żadnego wartościowego skrzydłowego, a naszych skrzydłowych możemy podzielić an tych: bez dryblingu i szybkości: Kirm, Paljić
bez dobrego kończącego podania: Małecki specjalna trzecia kategoria dla Wojciecha Łobodzińskińskiego "bez niczego"
Ja się nie dziwię Maaskantowi , że chce wzmocnić te pozycje - musiał przeżyć szok, przyglądając się umiejętnościom naszych "mega" ofensywnych pomocników.
Ostatnio edytowane przez Lysy : 31.08.2010 o godz. 15:04.
Odpowiedz cytując