SpoXsteR napisał(a):

Sparta Rotterdam; 108 meczow - 21 bramek
NAC Breda; 45 meczow - 10 bramek
Ajax Amsterdam; 69 meczow - 14 bramek
+ wystepy w FC Nantes, AZ Alkmaar, Kasimpas SK, kilkanascie wystepow w druzynie narodowej i kilka bramek..
a to nie jest napastnik, tylko pomocnik..
Slyszales o nim? ogladales mecze z jego udzialem? bo ja nie.. ale patrzac na powyzsze statystyki smiem watpic ze to leszcz.. moze swoje lata ma.. ale powyzszy poziom jest nieosiagalny dla polskiego grajka, i jest bardzo doswiadczony.. z tymi swoje lata ma tez przesadzilem.. chlopak ma 30 lat.. Polscy pilkarze ze swoim wyszkoleniem i kondycja w tym wieku daja rade, majac na przeciwko druzyny pokroju Odry czy Piasta..
|
akurat slyszałem, i jego statystyki ktore przytaczasz są super, tylko to było 3,4 lata temu. Wtedy to był naprawdę dobry zawodnik, dziś to jest gośc ktory od dwoch lat co kilka miesiecy zmienia kluby na coraz przecietniejsze. Poza tym pytam sie co z Kirmem i Pajicem( zakldam ze Brożka sprzedadzą)

? na trybuny

? i znów placenie zawodnikom, ktorzy nic nie grają

ja sie pytam gdze tu sens wczesniejszego zatrudnieniea Pajica i brania teraz kolejnego "na 2 lata" świetnego zawodnika

? kiedy będzie normalnie w tym klubie to ja nie wiem...
P.S jeszcze Brożek zostaje,więc....lewych pomocników mamy aż nadto. ( choc ilośc nie siwadczy niestety o jakosci)
Dan Petrescu - Szacunek
KUBA - Na Zawsze będziesz WIŚLAKIEM!!!!
Per aspera ad astra
"Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się"