Rob_Zombie napisał(a):

Niepoważne dla mnie to jest, Brożek przecież dopiero co był przymierzany jako reprezentacyjny obrońca, za Skorży przecież grał solidnie, śmiem twierdzić że sporo lepiej od Diaza, a tu nagle po dwóch słabszych meczach niby mamy się go pozbyć... Brożek to nie tylko solidny zawodnik, ale także wartość marketingowa, ikona Wisły.
Sprzedawanie go do innej polskiej drużyny to strzał w stopę.
Jedynym wytłumaczeniem dla takiego ruchu jest fakt że klub uznał iż Brożek w jakimś stopniu ma zły wpływ na szatnię, ale i tak wzmacnianie rywala jakoś w pale mi się nie mieści...
|
Brożek to obibok i leser.Do tego wszystkiego ma wieczne muchy w nosie.Nie wiem dlaczego niektórzy uważają że to solidny gracz.Wystarczającą klasę pokazał we wspomnianym przeze mnie meczu z Karabinem.
Sprzedanie go do polskiej drużyny to strzał w 10!Osłabi tylko Polonie swoim podejściem do zawodu.A Wojciechowski nie pozwoli na to by Piotruś był najważniejszy w klubie,co oznacza że już niebawem skończy w jakimś Podbeskidziu czy LKS Nieciecza.Pamiętajcie. Z niewolnika nie ma pracownika.A odnoszę wrażenie że Piotruś od pewnego czasu ma Wisłę w dupie.
Dlatego jak tylko potwierdzi się fakt jego przenosin na Konwiktorską,to ja zbuduję pożegnalną bramę przy wylocie trasy Kraków-Kielce.Z hasłem "Nigdy tu nie wracaj".
No i się czystka ze szrotu w Wisełce dokonuje.Singlar-out.Panie dyrektorze...czekamy na nowe twarze!!! Okienko z tego co wiem jest dziś do 24?Zapewne kogoś pozyskamy.