Wyświetl pojedynczy post
vodzu91
Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.08.2010, 22:02
elomike napisał(a):Wyświetl post
Nie, według mnie te nasze nowe nabytki się nie nadają. Na pewno nie dałbym Jovanica na bramkę i nie podobają mi się: Bunoza, Cikos i Pajlić. Względem meczu z Polonią zmieniłbym Żurawskiego na Pawła Brożka, dałbym grać od początku Piotrkowi Brożkowi i Kirmowi. Rios się nadaje, widać że chłopak jest utalentowany. Nie chcę widzieć w ataku Boguskiego, to jest więcej niż pewne. Na ostatnie 20 minut wpuściłbym Łobo jakby wyzdrowiał.

Rozwaliłeś mnie. Nowe nabytki się nie nadają ale Rios się nadaje. Czyli idąc od tyłu: jeżeli Rios się nie nadaje to nowe nabytki się nadają

Ale żeby nie było, że się czepiam tylko to zgodzę się co do Boguskiego.. Już dawno próbowałem wytłumaczyć co po niektórym, że ten piłkarz nie potrafi szybciej pobiec, mocniej kopnąć ale.. Cieszy to, że w końcu się przekonujecie.

Joshua TS napisał(a):Wyświetl post
Paljica to ja bym nie skreślał, bo w przeciwieństwie do Małeckiego potrafi celnie zagrać piłkę do partnera. Nie gra jeszcze wybitnie, ale z meczu na mecz prezentuje się co raz lepiej. Zupełnie odwrotnie jest z Cikosem, który na początku sezonu jakoś się prezentował natomiast ostatnio gra co raz gorzej. Przeraża mnie natomiast forma Boguskiego, nie wiem co się dzieje z tym chłopakiem. Jakby go ktoś podmienił. Jeśli do końca rundy będzie tak grał, to nie wiem czy jest sens go trzymać w Wiśle.
Praktycznie całkowita zgoda. Paljic wygląda na zawodnika o potencjale średnim ale za to potrafiącym grać na cieszącym oko, naszym 'ekstraklasowym' poziomie

Mówienie, że z Jagą będzie 2-0 dla Nas albo w drugą stronę nie ma sensu. Bo Jadze może (nie)wyjść mecz i zagrają na nieciekawym poziomie (wtedy ich jedziemy). Mogą też zagrać od razu do przodu, strzelą nam fartem bramkę na początku i kończymy mecz z 0 pkt.

Jestem bardzo ciekaw tego meczu, a to dlatego, że powinno być w nim już widać 'rękę' Maaskanta. Powinno.. a czy będzie? Pewnie się łudzę, jak większość z Nas..
Ostatnio edytowane przez vodzu91 : 30.08.2010 o godz. 22:04.
"Nie płacz, że coś się skończyło, tylko
uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło"

Gabriel García Márquez
Odpowiedz cytując