|
Holendrzy na pewno dostali obietnicę (bo przecież by nie przyszli do klubu gdzie się bierze piłkarzy z łapanki) , że zimą dostaną pieniądze na transfery zawodników do pierwszej 11. Niby zaczęli poszukiwania bocznych obrońców , rozgrywającego i napastnika - lisa pola karnego ( , a ta informacja pochodzi od jakiegoś nostradamusa , więc nie biorę jej na poważnie , tylko ją napisałem dla szerszej publiczności ) . A jak kogoś jeszcze sprzedadzą w tym okienku ( faworytem jest Diaz) czyli to będzie ewenement na skalę światową w kategorii pozbywanie się bloku obronnego . Mam pytanie : czy ktoś jeszcze ma wrażenie , że Wisła ***** gra i tak wygrywa spotkania , a na koniec sezonu będzie na podium , bo :
1.Legia ma zadyszkę taktyczną (wszystko za sprawą wielkiego stratega Macieja S.).
2.Lech na razie prezentuję się dobrze do 65 minuty , a potem każdy zainteresowany strzela im bramki.
3.Polonia Warszawa jeszcze 3-4 remisy w sezonie i Wojciechowski nie wytrzyma i .
4. Jagiellonia to dobry zespół z niezłymi piłkarzami i jak dla mnie najlepszy na tą chwilę zespół oraz faworyt do MP.
|