0 22 napisał(a):

1. Nie tyle śmieję co gardzę - gwoli ścisłości. Odpowiadając na pytanie: cóż normalnie: 'był las, nie było was, będzie las, nie będzie was' 
2. Nie, jestem wyluzowany.
3. Nie zrozumiałeś mojego poprzedniego posta. Nie rozpatrywałem go w kategoriach głupi Wiślak - mądry Legionista tylko w kategorii przykra mentalność wszystkich (no 99%) naszych piłkarzy - brak dziennikarza s....ysyna, który porozstawia ich słodką paplaninę w wywiadach po kątach.
|
Ale w przypadku takego dziennikarza sk***** który zaatakuje pytaniem o jakim mówisz, zawodnik nie udzieli mu wywiadu, do tego chłop juz z nikim wywiadu nie zrobi nigdy.
Wszędzie wszystko działa jak towarzystwo wzajemnej adoracji. Zaczynając od piłkarzy w szatni, kończąc na dziennikarzach.
Co innego zabrać piłkarza do studia i wtedy zrobić misz-masz.Tylko że oni tacy glupi nie sa i z reguły chcą wcześniej pytania przeczytać zanim zostaną zadane.
Ale czy to miało by sens?
Sartre napisał(a):

Łoł, a to Ci skąd się wzięło? Co to w ogóle za teksty?
Wy nie narzekacie na zachowanie Brożka, Małeckiego czy Boguskiego?
A Pączek na temat meczu z Bełchatowem wypowiadał się dokładnie tak samo, jak kibice czy komentatorzy. I pewnie, że go boli, ale akurat dyrdymały o wygrywaniu w brzydkim stylu, to ja pamiętam z zeszłego sezonu. Ogólnie wybuchłeś jakimiś dziwnymi najazdami nie wiadomo skąd i po co...
|
No wybacz, jeśli Cie uraziłem

Może moj dziwny najazd, jak masz racje, spowodowany jest tym, ze przez 2 miesiące, znajomi kibice (L) katowali mnie swoją "Legia o jakiej marzyłem". Zresztą, kto pompował balonik ? Skorża vs. Wenger ...a powinno być Skorża vs. Szatałow tudzież Bochynek.
Sazankow i Zieniu bardzo blisko Lechii ponoć.
"Kiedy zobaczyłem tę jedyną flagę na trybunach z moim nazwiskiem, poczułem się niesamowicie. To jeden z najmilszych momentów w moim życiu. Byłem bardzo zaskoczony. Dobrze ulokowałem swoją miłość, pracowałem na to całe życie. Utwierdziło mnie to w przekonaniu, że warto być lojalnym człowiekiem. " - Zagadka, kto to powiedział
Szacun dla Sebka i autorów
http://sebastianmila.pl/wp-content/u...ransparent.jpg