Wyświetl pojedynczy post
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.08.2010, 15:54
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Na karku mamy wrzesień 2010 roku. Gdzie jesteśmy wszyscy widzą. Sprawdził się najczarniejszy z możliwych scenariusz.
Nikogo ta cisza nie rusza? Już dawno powinniśmy zorganizować jakąś manifestacje?
No co ty mamy twierdze przecież poźniej sie podobno mamy o to martwić- po skończeniu budowy tj.w listopadzie , grudniu może marcu. jak spytasz po co wtedy to Ci odpowiem że nie wiem po co .Pewnie dla satysfakcji że może ktos tam dostanie zarzuty za niegospodarnośc.Ale coż będziemy mieli "twierdze" choć ja tak nie twierdze bo TWIERDZA to coś nie do zdobycia a u nas to ona będzie ew.tylko piłkarsko bo jak nie załatwimy teraz sprawy betonu/elewacji to się ona sama posypie za niedługo (sorry juz sie sypie) telebimy może będą kiedyś a jak już to tylko na środku konstrukcji , po bokach będą reklamy Coli i Pepsi (jak w PSS Społem kiedyś), do tego kas bedzie parę bo - bilety będą na mieście w kioskach-dobre, asfalt zacząl się juz wielu podobać więc tu zmian niet,monitoringu już nie podwieszą zresztą zaraz by było że tu i tam tak jest (ale po co ludziom zasłaniac widok nie wiem),kioski gastro- no cóż- o nich najciszej , sorry ciszej o północnej- z nią jest burdel jak z wszystkim.Ale cóż czekajmy.Może ktoś się obudzi,trzeba na to liczyć bo przecież na ARMIĘ BIAŁEJ GWIAZDY można liczyć . Wisła to jest POTĘGA.Tak bedą śpiewać przy 2 trybunach już niedługo Ci którzy tą Wisłę mieli w dupie jak trzeba było ruszyć 4 litery i powalczyć o nasz drugi dom.Mam nadzieję że przynajmniej kilka osób sobie o tym pomyśli podczas pierwszego meczu trzymając szalik uniesiony w górę
Odpowiedz cytując