Wyświetl pojedynczy post
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.08.2010, 03:52
voy2s napisał(a):Wyświetl post
Kot ale kogo Ty chcesz oszukać?
Na Legii jest problem z parkingami i zachęcają kibiców do komunikacji miejskiej, u nas nie ma parkingów wcale (bo biorąc pod uwagę pojemność stadionu to trzeba stwierdzić że parkingu nie ma).
1q2 wypisał Ci swoje uwagi więc skoro się z nimi nie zgadzasz to przedstaw swoje zdanie a nie nazywaj kogoś marudą. Za tyle kasy co kosztował ten stadion to powinniśmy dostać produkt pełnowartościowy a nie jakiś wybrak z podmienionym betonem, wadami projektowymi (np. widoczność ze skyboxów), brakiem odpowiedniej ilości bramek itp.

Jedynie czego nie uważam za znaczącą wadę to ta odległość trybun od murawy (przy dwóch rzędach reklam odległość zginie), asfaltu (choć gdyby położyć na nim nawet najtańsze "zielone i udające trawę" wycieraczki wyglądałoby lepiej), no i okrąglaka (wiadomo, że zabudowany stadion byłby efektowniejszy, ale ten okrąglak nie jest wcale jakiś paskudny - kwestia gustu a o gustach...).
.
Z czym oszukać ? Z porównaniem do Legii czy z naszymi wadami, gdzie większość uwag 1q2 sam zlekceważyłeś a pozostałe przez Ciebie wymienione,widocznie umknęły Ci uwagi, gdyż kolowroty wyjaśniał już rav dawno i jeśli się na dniach już przecież nie sprawdzą, to klub wymusi ich przeróbkę, brakiem zgody na przejecie takiego stadionu ( mam nadzieję ) a skyboxy mają taką oto widoczność - http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...yczenie/39531/ i sprawą oceny Vipów jest, czy wolą większą dyskrecję, czy szpan na pokaz i uwierz mi, podobnie i tutaj, sama dystrybucja tych Skyboxów, ureguluje sprawę widoku z nich, zanim klub je odbierze ( znowu mam taką nadzieję ) ?

Sprawa betonu itp. zastępczych materiałów, prędzej czy później, za sprawą opozycji politycznej Majchra, trafi do wyjaśnienia odpowiednich służb, gdyż są sprzeczne wypowiedzi na ten temat, projektanta , wykonawcy i inwestora. Telebimy muszą się znaleźć teraz, podobnie, jak poprawa elewacji zewnętrznej czy kasy itp, a parkingi podziemne jak najszybciej to możliwe. Tutaj także, klub swoją zgodą lub nie, na ich odbiór, powinien sprawy te uregulować odpowiednio w umowie z miastem.

Musimy tylko tego wszystkiego przypilnować wraz z klubem a nie płakać, jak to nas pasiasty prezydent ugotował. Kiedy trzeba było reagować w realu, to Ci wszyscy obecni teraz krzykacze w tym temacie, siedzieli w domku przy kominku i powiem Ci więcej, nadal tam będą siedzieć, choćby ludzie w sprawę zaangażowani w realu, tak jak Kuba, SKWK,rav, Darek Olszówka, Piotr G czy Arapaho i raptem kilku innych, błagali ich o pomoc na kolanach. Dlatego, rozweselają mnie oni czasami i czasami też, mam ochotę im to powiedzieć, tak jak zrobiłem to przed chwilą.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Edyt

1q2 jeśli na sprawach budowy stadionu się nie znasz, jak sam przyznajesz, tak jak Ci kiedyś napisałem w temacie politycznym, że na polityce też, więc daj sobie spokój z Żydami i mną jako ich łowcą, bo nie wiem, czy miałeś na myśli Pasy czy Żydów z Izrraela ? Bo Ci z drugiej strony Błoń, mają coś wspólnego z naszym stadionem, ale Ci z Izrraela, to bardzo Cię proszę, powiedz mi, co mają do spraw naszego stadionu Zniżając się tylko troszeczkę do Twojego poziomu wycieczek personalnych, to radzę Ci - odstaw środki odurzające, które tak propagujesz tu na forum, bo będę zmuszony wlepić Ci ignora, gdyż ileż można tolerować, personalne zadymy, natręta ze zrytym przez te środki umysłem, bez kszty znajomości danego tematu, byle tylko krzyknąć veto na moje posty. Nadal jednak jeszcze, mam nadzieję, że jesteś wystarczająco inteligentny i liczę na Twoje opamiętanie, gdyż ignorowanie kogoś z Wisły, rzadko się u mnie zdarza, no ale granice ignoracji dyskutowanych tematów oraz osobistej niekompetencji czy urazu na moim punkcie, zmusiłby nawet najświętrzego do usunięcia Cię z listy godnych dyskusji merytorycznej.
Ostatnio edytowane przez kot : 30.08.2010 o godz. 12:59.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując