Zbyychu napisał(a):

"dawno nie widziałem takiego marudy", hehe, brzmi prawie jak optymista babrający się w g**nie i krzyczący "gdzieś tu musi być ten konik" ;p
zadałeś konkretne pytanie, dostałeś konkretną odpowiedź, do której się ustosunkować, zarzucając jej bliżej niesprecyzowaną niedorzeczność i jakieś zupełnie infantylny tekst o depresji.
Piszesz tez, że przy dopilnowaniu spraw przez klub i kibiców pewne rzeczy mają szansę ulec zmianie na plus - to kolejna wada naszego stadionu w porównaniu do stadionu Legii - tam zostało to załatwione bez potrzeby dopilnowywania spraw i naprawiania pierdylarda spieprzonych rzeczy. Ot, weszła ekipa, zbudowała, wyszła i jest.
1q2, dorzuciłbym brak zbiornika na deszczówkę oraz nieznany los kamienia zakupionego, którym miała być Reymana wyłożona.
|
A do czego mam się ustosunkować kolego ?
Do tego, że prezydent Warszawy ma w tylnej części, ichniejszą Cracovię i Walterowi, wraz z wykonawcą, włazi do jego tylnej części bez uwag ?
Większość wszelakich uwag stadionowych wymienionych przez 1q2, przynajmniej od roku znam na pamięć, bo sam byłem ich wspóltwórcą a nawet inspiratorem ich zmian na lepsze, a więc nie mam zamiaru, kopać się tu z ludźmi, którzy, odwiedzają ten temat z braku innego zajęcia. Ale mimo moich wielokrotnych bitew i wojen o lepszy nasz stadion, nigdy, nawet w chwilach zwątpienia, nie uważałem stadionu Legii, od projektu, po jego obecną realizację, za wartościowszy od naszego, pod jakimkolwiek innym względem, niż sprawa gustu, o którym się raczej nie dyskutuje.
Edyt
Ps.
1q2 - nie mieszaj tu PiotraG, bo on akurat sprawy zna lepiej od Ciebie, ale nawet z jego strony, nie obawiam się odpowiedzi, co do porównania stadionu Legii do naszego, z tysiącem jego braków i wad, gdyż mimo tych wad, są to nieporównywalne stadiony, na korzyść Wisły i to nie tylko w sprawach ceny. A właśnie porównań stadionu Wisły do Legii, dotyczyła moja polemika, a nie odwracanie kota ogonem, na niwe wad naszego stadionu.