element napisał(a):

Heh, to tak zabrzmiało jakby biedna Jaga nie zdobyła MP bo balon i Wisła zrobiła jej na złość i lepiej od niej grała.
Dziwną teorie wysuwasz. Bo tym tokiem rozumowania ja mogę napisać że Odra mogłaby zdobyć MP gdyby pozostałe 14 drużyn grało od niej gorzej. Że Wisła mogłaby przejść Barcelonę gdyby grała ona gorzej od Wisły. Że Małysz w którymś tam konkursie mógłby wskoczyć na pierwsze miejsce gdyby przykładowo Goldberger i Ammann gorzej od niego skoczyli. Mogę tak wymieniać w nieskończoność. To też pokazuję na dziś dzień wielką słabość Wisły, Legii czy balonu, a nie zajebistą jakość Jagi. Piłkarze Wisły mimo padliny jaką grają wyrwali już 9 punktów. Co ja .......ę, oni w ogóle nie grają i to jest właśnie najśmieszniejsze, bo co dziać się będzie gdy zaczną?
I z tego też powodu widzę mnóstwo plusów na przyszłość. Ale trzymam za słowo, jak już zostało powiedziane P Warszawa i Jaga głównymi kandydatami do tytułu.
|
jeśli widzisz coś dziwnego w tłumaczeniu, że jaga ma większe szanse na mistrza w tym sezonie niż miała w poprzednim, bo rywale są w tym sezonie słabsi niż w poprzednim, to trudno mi dalej drążyć temat.
jaga z grosickim to wg mnie byłby jeden z głównych kandydatów na mistrza. bez grosickiego, który choćby dziś pokazał ile znaczy dla zespołu, będzie się TYLKO liczyć.