Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.08.2010, 19:21
Grantar napisał(a):Wyświetl post
Był okres,(nie tak dawno), gdy Boguski był naprawdę jednym z najlepszych ofensywnych zawodników w Polsce. Widziałem to ja ale widzieli to trenerzy Wisły i reprezentacji.
Ale oczywiście serek.c2 zawsze uważał że Boguski to cienias ..... i teraz wychodzi na jego ..... !!! jesteś geniuszem serek.c2
Ja jednak kibicuje Boguskiemu bo mniej się znam na piłce niż ty więc wydaję się mi że chłopak potrafi grać a jego aktualna forma jest kryzysem chwilowym.
No to mi się dostało...

Powiem Ci tak - to, że mam inną opinię na temat jakiegoś zawodnika nie znaczy, że jestem geniuszem Niepotrzebnie się unosisz, ja tylko wyraziłem swoje zdanie na temat Boguskiego. Ty masz na temat jego gry odmienne zdanie i ja je szanuję.

Zawsze uważałem Rafała za ligowego przeciętniaka - jego powołania do kadry bardzo mnie dziwiły, tak samo jak jego pewne miejsce w podstawowej jedenastce Wisły. Jeśli jednak przed kontuzją potrafiłem zrozumieć, że trenerzy widzą w nim coś czego ja absolutnie nie dostrzegam, to teraz z jego tragiczną formą (jak to ładnie nazwałeś - chwilowy kryzys... szkoda że trwa już z rok) jest dla mnie niepojęte jak taki zawodnik może być w kadrze pierwszego zespołu. Mało tego - jest pierwszym zmiennikiem!

Na koniec napiszę Ci jeszcze, że również kibicuję Rafałowi i życzę mu powrotu do jego najlepszej dyspozycji - prosiłbym tylko, by do tej dyspozycji wracał na wypożyczeniu lub w ME. Bo teraz - przykro to pisać - niektórymi swoimi zagraniami delikatnie mówiąc się ośmiesza.
Odpowiedz cytując