serek.c2 napisał(a):

|
Zawsze zastanawiałem się skąd (mówię tutaj nawet o tej mitycznej formie sprzed kontuzji) brały się tak wysokie oceny gry Boguskiego? Odkąd pamiętam go w Wiśle widzę te same podstawowe braki w wyszkoleniu technicznym Rafała. Chłopak nie przekonuje ani szybkością, ani techniką, ani nawet skutecznością - mało tego, gra jak baba (od zawsze!). Skąd brał się jego fenomen i te wszystkie zachwyty nad jego grą? Przecież ten zawodnik jest najnormalniej w świecie przeciętny... Był taki na wypożyczeniu w Bełchatowie, jest taki i u nas. I co najgorsze - był taki sam przed kontuzją! Wytłumaczcie mi proszę jakie to niezauważalne przeze mnie cechy sprawiają, że ten piłkarz z czwartoligowymi umiejętnościami uważany jest nadal za gracza, który może dać Wiśle jakikolwiek pożytek w przyszłości?
|
Był okres,(nie tak dawno), gdy Boguski był naprawdę jednym z najlepszych ofensywnych zawodników w Polsce. Widziałem to ja ale widzieli to trenerzy Wisły i reprezentacji.
Ale oczywiście serek.c2 zawsze uważał że Boguski to cienias ..... i teraz wychodzi na jego ..... !!! jesteś geniuszem serek.c2
Ja jednak kibicuje Boguskiemu bo mniej się znam na piłce niż ty więc wydaję się mi że chłopak potrafi grać a jego aktualna forma jest kryzysem chwilowym.