Wyświetl pojedynczy post
witeq
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.08.2010, 16:25
Cytat:
Czy my musimy zawsze zadowalać się byle czym?
Przecież zadowalamy się od kilku sezonów. Bo Wisła ostatni raz grała w piłkę za Kosowskiego. Potem to już kopanie, dzięki żelaznej obronie i stałym fragmentom nawet udało się tą marną ligę wygrać, co nie zmienia faktu że zadowalaliśmy się od lat byle czym.

Cytat:
Nie pisałem, że jest orłem. Wybitny specjalista z niego nie jest, ale jak na razie Jovanić mnie nie przekonuje i w tych kilku meczach też mu można parę klopsów policzyć.
proszę Cię, Pawełek już zdążył się skompromitować w tym sezonie w Chorzowie. Jak na ilość błędów Mariusza, wypominanie czegokolwiek Jovanicowi to złośliwość. Nie zrozumiem, jeśli ktoś przedłuży umowę Pawełkowi

A Cikos widać że wychował się w innej kulturze gry w piłkę. Już nawet słowacja zalicza się do krajów, w których jednak piłkarze dużo biegają, a koledzy wychodzą na pozycję i pomagają wyprowadzić piłkę z obrony w cywilizowany sposób. Może i traci piłkę, może mu nie wychodzi, ale stara się i walczy. Innym od lat nie wychodzi, nawet krzty chęci u nich nie widać i nie mają tak jechane. No, ale nowa moda na forum, dojebać się do nowych. Bo jak na mój gust, to chłop z drugiej bundesligi jest dużo lepszym skrzydłowym niż będący u nas od lat Piotruś i Wojtek.

A najlepszy to był Iwan, który "na gorąco" komentował po stracie bramki że Cikos się nie popisał. Mimo że miał kryć dwóch w polu karnym, a trzeci wolny już wbiegał z lewej strony pola karnego. Bezapelacyjnie zjebał Bunoza i cała linia pomocy.
Odpowiedz cytując