Wyświetl pojedynczy post
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.08.2010, 15:34
Ja nie rozumiem tego nadawania na Pajlica.
Chlopak ma nieyla szzbkoc ,pomzsl jakis na gre,niezla technike i niezla kiwe.
Gra calkiem poprawnie .

Widzimy go w 4 meczu i juz jest nadawnaie jaki on jest slaby..
Slaby to jest Jirsak ktory gra u nas 3 rok i dalej nie potrafi podac prosto pilki a na forum do dzisiaj istnieje kolko Tomka Jirsaka ktore wiecznie przekonuje zeby mu dac szanse.
My mu dajemy szanse juz 3 lata a Pajlicowi po 4 meczach chcheice podziekowac

Identyczna sytuacja odnosi sie do Bunozy na ktorym juz wszysyc po pierwszym emczy postawili krzyzyk a chlopak zaczyna greac coraz lepiej i coraz spokojniek.
Wiadomo ze nie prezeentuje on jeszcze jakiegos ogormnego poziomu ale zaczyna grac poproawnie.
Chcialbym, zauwazyc ze dostal powolnaie do seniorskiej kadry Bosni wiec musi cos umiec grac bo 75% innych zawodnikow Wilsy mogloby pomarzyc zeby sie tam zmiescic.

Podoba mis ie gadanie ze Pawel Brozek czy Kirm musza grac .
Ale jak ja widze mine jednego czy drugiego wchodzacego z lawki to az mi sie chce smiac.
Mina jakby byli obrazeni na caly swiat.
Bedziesz zapierd... na treningu to bedziesz gral i juz....

Co do Jirsaka nazley mu podziekowac i to jak najszybciej ,bo podobala mi sie wypowiedz Iwana ze Jirsak co by sie nie dzialo na boisku zawsze ma taka sama mine i zawsze tak samo gra.

Podsumowujac.
Chcialbym zobczyc co prezentuje Chavez.
Bunoza mysle ze bedzie coraz lepiej.
Cikos niestety chyba sie okaze niewypalem.
Pajlic jak dla mnie to dobry transfer.
Nie uwierze ze Gargula jest tak slaby zeby w ogole sie nie miescil.
Rios pozytywnie .

Wiele zmian napewno nie ejst potzrebnych bo sklad jest w miare szeroki i mozna nim fajnie manewrowac.Mozna go bardzo roznie ustawic.
A jeszcze jak trenerowi uda sie odbudowac kilku naszych swietnych pilkarzy jak swietnie ostatnio grajacy Boguski ktory nie potrafi nawet przyjac pilki .to bedzie super.
Odpowiedz cytując