Panowie ale prosta rzecz mamy dyrektora nowego trenera jak by słuchał waszego głosu atuty argumenty ok
ale przedłużać nie przedłużać !!! . sprawa jest teraz prosta przedłużamy o 2-3 lata czy to ma sens ... jeśli przedłużamy to zakładamy że nikogo lepszego nie jesteśmy w stanie znaleźć i opłaca się mu zaufać jako bramkarzowi .. Rywalizacja to ciężkie słowo bo narzazie mamy rotacje bramkarza a Pawełek jedzie na opinii bo broni już tu 5 lat z zmiennym szczęściem więc teraz jest pytanie czy nowy kontrakt ma sens czy nie dla niego.
Jednak kolejni trenerzy na początku zawszę dają szansę Pawełkowi ....
Ja osobiście tego nie rozumiem bo Bramkarz nie wytrzymuje ciśnienia jak zawali coś i fucki do kibiców stroi to ja tego nie rozumiem . Jak zarabiam 30-40 tysięcy miesięcznie to po winem mieć czas popracować nad psychiką i w miarę możliwości poprzez dodatkowe treningi bramkarskie pracować nad poprawą mankamentów.
Kolejną rzeczą dla mnie jest prosta rzecz tak jak było w Legii która miała raczej szczęście do golkiperów : zawsze był 1 bramkarz Fabiański np i solidny rezerwowy to był Mucha później był chyba Mucha i Skaba . Uważam że rotacja na pozycji bramkarza wprowadza tylko nie potrzebną nerwowość u obrony . Trzeba mieć 1 golkipera i solidnego drugiego ale prosty podział ról pierwszy i rezerwowy który gra tylko w pucharze Polski towarzyskie . prosty układ tak było przez lata w Legii tak jest na Zachodzie !!! a u nas co ... nie wiemy Nawet na czym stoimy teraz znów Pawełek broni do 1 kiksa .....