Wyświetl pojedynczy post
Borinho
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.08.2010, 10:36
Do grudnia Kontrakt ma Mariusz Pawełek z tego co widzimy wciąż jednak jest wystawiany do 1 składu mimo zakupu nowego bramkarza... robił to Petrescu mimo iż Dolha był 5 razy lepszy ... zrobił to Kulawik ... na 2 pierwsze mecze zrobił to Maaskant odrazu w 1 meczu ... czyli co jest grane Jovanic jeszcze słabszy?
Proponuje dyskusje czy należy przedłużyć kontrakt z Mariuszem Pawełkiem który słynie z puszczania farfocli i nie pewnych interwencji . Pytanie jest proste czy Pawełek powinien zostać na np kolejne 2 lata i czy z takim golkiperem można budować drużynę na Mistrza Polski i walkę o jakieś cele w Europie
Moja odpowiedź nie należy przedłużać kontraktu . Mariusz zagrał dużo meczów w Wiśle a za 5 lat nie poprawił nic w swojej grze od początku był nie pewny i wciąż taki jest !!! . Do tego przeciętna gra nogami i dużo kiksów które mu się przytrafiły jako kibic nie wiem czy fachowo ale jestem za tym by podziękować Pawełkowi w grudniu !!
Proszę o odpowiedź tutaj chciałbym się przyjrzeć czy są jacyś zwolennicy talentu Pawełka bo może ja się mylę w tej kwestii i to dobry bramkarz który powinien kolejne 5 lat u nas bronić ...
Borinho
Odpowiedz cytując