Wojtas napisał(a):

Pilkarze i kibice maja juz chyba dosc tej tulaczki.
tyle czasu poza Reymonta i chyba kazdy jest tym zmeczony.
2 sprawy
z nowych na razie dobrze Rios i Pajlic ,slabiej Bunoza ale jest jakis tam postep ,gre Cikosa zostawiam bez kometarza choc do chlopa nic nie mam
zastanawia fakt nieobecnosci Chaveza ,,,,,czyzby niby etatowy reprezentant kraju byl tak cienki ze przegrywa pierwsza jedenstke z Bunoza....w to uwierzyc jakos nie moge.Musi byc jakis inny powod...
Generalnie gra slaba ale nie ma co jej jescze definitywnie oceniac,musimy wrocic do domu ,zregeneowac sily i dopiero wtedy zobaczymy jaka maamy druzyne.
|
Nie wiem czy dzisiaj tobie czasem nie odpisywałem na to pytanie czy komuś innemu,ale musze to zrobic drugi raz ...;/: Nie rozumiesz ze on tu trenuje dopiero 2 tydzień, nie grał w żadnym sparingu? Jak chcesz, zeby srodek obrony z Widzewem, czy Bytomiem wyglądał jak w meczu z Karabachem na wyjeździe? On ma być sukcesywnie wprowadzany, po woli, bo za duzo jest zawirowań w składzie, co mecz to inny i my sie dziwimy, ze grają dno, no tak jest jak nie ma m.in. zgrania.
Marcelo tez nie wszedł na Bełchatów, Amike, czy Tottenham, dopiero wpuscił go w 4 meczu i to do ataku w rewanzu...
ma ktoś wywiad z Maaskantem w c+
Po raz kolejny się potwierdza:
Sobol - powoli kończymy dajmy moze pograc Wilkowi
Boguski - do Bełchatowa,
Bunoza: gosć z olbrzymim potencjałem, ale najpierw sromotna nauka z pozycji rezerwowego

, musi gość nauczyć się ustawiać, bo z Widzewem tak glówkował, ze zrobiło się z tego nieciekawie w końcówce, a dzisiaj przy bramce to on zawalił, bo krył kogoś z przodu ten mu zszedł na bok i on się zagubił, bo za nim nie poszedł potem nie wiedział kogo kryć i Cleber musiał przesunąć, i skakać do główki Cikosz miał dwóch i tak się skończyło jak sie skończyło a wystarczy, żeby pokrył tego kogo musiał kryć Cleber i by nie było problemu, bo wszyscy byliby obstawieni.
Rios- dobrze ze mamy opcję pierwokupu

licze, że jak drużyna wróci do formy, to będzie lider ataku