Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2010, 23:43
Kolejny mecz z gatunku 'co to za gra bo na pewno nie piłka nożna'
Nikt chyba nie zwrócił uwagi na rzecz która nie często się zdarza.W pierwszej połowie przycisnęli nas pressingiem na naszej połowie i była komedia.Kilka podań i jebut dzida do przodu.Nie było to zamysłem grajków, tyle że nie byli w stanie podaniami wyjść z pressingu kilku rywali.

Cleber to jest gość i jak słusznie Eustachy zauważył - bez niego byśmy kwiczeli.Na kolanach błagać by dograł do końca sezonu i dać podwyżkę bo ponoć zarabia grosze.On 'kosi' 3 na 4 akcje.Wygląda to tak jakby pika i napastnicy drużyny przeciwnej go szukali a dobrze wiemy jak to jest na prawdę.
Bunoza przy Cleberze to dziecko ale zrobił na mnie pozytywne wrażenie dziś - Nie zgodzę się z Tobą Eustachy że był przeraźliwie wolny - on wygrał kilka pojedynków typowo biegowych z napastnikami.Może będą z niego ludzie ale to jest melodia przyszłości.

Na plus też Rios, widać ten strzał/asysta go podbudowała ale też trzeba powiedzieć że odżył jak zrobił się luz na boisku.Przy takiej napierdalanko-kopaninie jaka dominuje w naszej lidze to ciężko mu na razie.

Na plus tez Mały i mimo wszystko Paljic , nie wiem tylko dlaczego nadal Mały bije wolne i rożne...Na plus też Diaz - był głównym winowajca bramki ale też przyczynił się do gola na 2-1.To w nim lubię , tą ofiarność.

skrzynka wódki temu co terminarz ułożył ale nie zmienia to faktu że żart się skończyły i niewyraźnie widzę najbliższe mecze
Odpowiedz cytując