Wyświetl pojedynczy post
nicolas
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2010, 22:18
Panowie! Przecież w klubie mamy ponad 20 piłkarzy - dwie kadry można zrobić! Brakuje jeszcze piłkarzy? W każdym okienku kogoś sprawdzamy, wydajemy na niego kase, tak jak chcecie - robimy transfery, a tu kogoś brakuje jeszcze? Już wrzucam kase do Wisły, jak do studni bez dna od ponad 10 lat, a jeszcze kable produkuje, więc pomyślcie zanim napiszecie. Skoro mamy złe transfery, to zaraz tu trzeba zwolnić "scoutów" Kapke i ludzi za to odpowiedzialnych. Trenera juz zmieniłem, teraz pora na inne odpowiedzialne osoby. A w zasadzie - nieodpowiedzialne. Do zwolnienia. Ktoś musi odpowiedzieć za transfery, nie tylko trenerzy, których u nas już nie ma. Dziękuję.

: D

Co do dzisiejszego meczu, to nie wywołał u mnie żadnych emocji. Wisła już przyzwyczaiła mnie do nudnej, rozpaczliwej quasi-walki mającej z futbolem mało wspólnego. Pamiętajmy jednak, że wpływ na negatywny odbiór meczu mają także warunki atmosferyczne (padający deszcz i smutne niebo) oraz ruina SS

: D

Dziwi mnie tylko jedno - że Wisła grając w ten sposób ciuła jakiekolwiek punkty. Ale to chyba przez podświadomą bojaźń ze strony przeciwnika. Bo wiadomo, jak trafi się zmotywowany przeciwnik, to taki Ruch pakuje nas do zera : )
Ostatnio edytowane przez nicolas : 28.08.2010 o godz. 22:24.
Odpowiedz cytując